Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Undgå at blive snydt af din entreprenør

Der findes desværre nogle uærlige entreprenører derude. Derfor er det vigtigt for dig, når du skal i gang med en køkkenrenovering  at du kan skelne de gode entreprenører fra de dårlige. Hvordan tænker du? Vi har samlet 4 gode råd, der sikrer dig mod at blive snydt.

Det er super svært at få boliger i øjeblikket. Efterspørgslen på boliger er rigtig høj for tiden, og det giver muligheden for mange entreprenører at få nye kunder.

Det betyder desværre også, at der ind i mellem findes nogle dårlige entreprenører, der udover at udføre et dårligt stykke arbejde også ripper dig for dine økonomiske midler.
I denne blog post har vi listet nogle gåde råd, der gør det nemmere for dig at spotte de dårlige entreprenører.

1: Firmaet beder om dine penge i forskud.

Et af de mest benyttede kneb, som dårlige entreprenører benytter sig af er simpelthen at bede om dine penge for arbejde i forskud. Det kan være de fortæller dig, at de har behov for pengene for at kunne bestille materialer hjem og leje køretøjer. Pas på med at falde for denne. Der er nemlig to scenarier der kan udspille sig: de kan forsvinde med dine penge, eller de kan levere et stykke utilfredsstillende arbejde, da de allerede har dine penge.

2. Firmaet bruger gamle og umoderne redskaber. Nogle gange kan man komme ud for, at firmaet man benytter sig af bruger gammelt og dysfunktionelt udstyr til at udføre sine byggeopgaver. Det betyder for firmaet, at de har minimale udgifter i forhold til udstyr, men det betyder også for dig at du ikke får det bedst tænkelige resultat.

3. Udfører byggearbejde uden tilladelse: Der findes desværre tilfælde, hvor entreprenører har udført byggearbejde uden først at have fået den nødvendige tilladelse. Det betyder for dig, at du kan blive straffet for dette på et senere tidspunkt. Sørg derfor altid for, at entreprenøreren har rekvireret de nødvenidge byggetilladelser FØR byggeprojektet går i gang. Så undgår du også ubehagelige orverraskelser senere i livet.

4. Opkræver skjulte gebyrer: Både du og din entreårenør har nok som udgangspunkt aftalt en pris på det arbejde der skal udføres, på forhånd. Vær dog opmærksom på, at nogle af de dårlige entreprenører vil fremlægge dig skjulte og urimelige udgifter for det arbejde der er blevet udført. En klassisk undskyldning for at gå over den aftalte pris, kan fx. være at de behøvede ekstra penge til materialer eller lign. Vær opmærksom på at aftale en fast pris, der fx. maximalt må gå 1% over den aftalte pris.

J. K. Totalentreprise ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Telefon: 7070 1822