Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Tid til tandlægen i Århus

Mange mennesker ved faktisk ikke, hvornår de skal forbi en tandlæge i Århus, og det betyder, at deres tandhygiejne ikke er så god, som den burde være. Nogen mennesker tager kun til tandlægen, hvis de egentlig går rundt med en tandpine, hvilket godt kan gå hen og blive en dyr måde at få holdt sine tænder ved lige på. Det er typisk dyrere at gøre det sådan, end det er at tage derned to gange om året, da det vil være meget billigere blot at få foretaget et tandeftersyn hver sjette måned end det er, hvis du skal ind for at få lavet en rodbehandling eller lignende mindre hyppigt. Hvis der er noget, du gør forkert, kan tandlægen spotte dette, og han eller hun vil så være i stand til at vejlede dig og fortælle, hvordan du skal ændre dine vaner for at sikre, at du beholder dine flotte og sunde tænder.

tandlæge

Der er mange forskellige grunde til, at du kan finde på at tage forbi en tandlæge. Får du fx tandpine bør du tage ned forbi en tandlæge for at finde ud af, hvad der er skyld i det. Det kan også være, du tager derned, fordi du har et hul i en tand, og du har brug for at få foretaget en fyldning.

Der vil være visse ting, der betyder, at du tager derned akut. Det vil være situationer, hvor det bare ikke kan gå hurtigt nok med at komme derned. Har du fået slået en tand ud, er det bare med at komme ned til en tandlæge hurtigst muligt, eller hvis der har været et knoglebrud, skal du også bare derned hurtigt. Jo hurtigere du kommer derned, jo mindre vil konsekvenserne af dit uheld også være.

Når det skal ske hurtigt, men det er ikke akut på samme måde. Hvis du har knækket en tand, og du føler en form for smerte, eller tandens følsomhed er påvirket af enten kolde eller varme ting, du indtager. Hvis du bemærker, at en tand har flyttet sig, er det også en god ide at få aftalt en tid så hurtigt som muligt. Hvis du forklarer hvordan din situation er, kan du en gang imellem få lov at komme foran i køen eller få en af akuttiderne, men det kommer selvfølgelig an hvor meget din situation haster.

Ud over at tage derned, hvis der er noget alvorligt, du godt vil have kigget på, så skal du også tage derned 2 gange om året for at få foretaget en omgang tandrensning.

Tandlægerne Ivident I/S
Banegårdspladsen 4, 3
8000 Aarhus C
Telefon: 86 12 22 21