Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

tandblegning

Tandblegning: En populær metode, der kan være med til at give dig det smil, som du altid har savnet.

Har du levet et relativt normalt liv, hvor rødvin, te og kaffe, måske noget rygning har været en del af dagligdagen, kan det meget vel være sådan, at dine tænder ikke længere er så hvide, som de tidligere var. Formålet med tandblegning vil være at forsøge at fjerne de pletter, der har sat sig, som ikke ser særligt flotte ud. Det vil dernæst få dem til at fremstå byde hvidere og lysere. Hvis du er i stand til at præsentere et smukt hvidt smil, vil det også være med til at få dig til at føle dig mere selvsikker og attraktiv. I denne artikel vil jeg se lidt nærmere på de forskellige former for tandblegning, som er tilgængelige på internettet.

Tandblegning hos tandlægen er den mest sikre og den, der giver det hurtigste resultat. Det vil udføres på tandklinikken, hvor tandlægen indsætter en beskyttende ting, der skal sørge for, at det aktive middel ikke kommer i forbindelse med tandkødet. Når dette er indsat, vil der bruges en peroxid gel, der smørres på tænderne, og denne creme har mulighed for at blege dentinen, det lag, der sidder inde bag ved emaljen. Dette blegemiddel har mulighed for at blege tænderne helt op til 6 nuancer.

Blegestrimler er også en mulighed. Det foregår typisk sådan, at du køber et sæt, som du tager med hjem. I dette sæt finder du nogen blegestrimler, som er tilsat et blegemiddel. Strimlerne sættes på tænderne, hvor de efterlades i et indikeret stykke tid. Der er dog større risiko for, at du vil opleve irriteret tandkød, hvis du gør brug af dette end, hvis du beslutter dig for at tage forbi tandlægen for at få det gjort.

Tandblegende tandpasta er også noget, du kan gøre brug af. Det kan typisk findes i langt de fleste kiosker. Det er dog ikke en særlig stærk løsning, og hvis du vil opleve markante ændringer, er det ikke her, du skal lede efter dem, da denne løsning kun fjerner de aller yderste pletter.

Hvis du går og overvejer tandblegning, kan det være en god ide at opsøge din tandlæge først. Denne person vil være meget bedre til at fortælle dig, om det er en egentlig mulighed for dit vedkommende at bruge tandblegning, fordi du kan godt ende med at stå i en situation, hvor det faktisk ingen nytte har. Hos tandlægen vil du også typisk være i stand til at se billeder fra tidligere patienters behandling.

Tandlægen på Vesterbro
Vesterbrogade 19
1620 København V
tlf: 70 87 10 60