Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Tagarbejde i København

VVS handler almindeligvis om arbejdet med vand, varme og sanitet; men det drejer sig også om arbejde med bestemte materialer, værktøj og metoder.  Hvis du har brug for hjælp med tagarbejde, er der derfor også mulighed for at få hjælp fra en VVS’er. Det kan eksempelvis dreje sig om tagbelægning i materialer som zink, kobber, naturskifer og fibercementskifer. Sørg altid for at vælge en VVS’er der kun anvender materialer af høj kvalitet.

lokal vvs-service

 

 

 

 

 

 

Når du har brug for en professionel vurdering af dit nuværende tag eller vejledning i valg af en ny tagbelægning, kommer de fleste VVS firmaer fra København gerne på et uforpligtende besøg, hvor de gennemgår mulighederne for dit hus. De vil sørge for, at du kan træffe dit valg på et kvalificeret grundlag.

Derudover vil de fleste firmaer også være i stand til at udføre opgaver af alle størrelser – om det er hele tagflader, mindre partier eller inddækninger. Hvis du ønsker at forskønne dit hus med en kvist eller to, vil nogle VSS’ere også tilbyde at komme med inspiration til design og materialer.

Opsætning og reparation af tagrender hører også under området for VVS opgaver. Tagrender findes i en række materialer og modeller, og en god VVS’er beliggende i København vil vejlede i den mest hensigtsmæssige løsning for dig.

Zink som tagbeklædning er ikke så almindeligt i Danmark som i andre lande; men det er et meget smukt materiale. Et zinktag er meget holdbart, og ved omhyggelig pasning kan det holde i mindst 30 år – oftest endnu længere. Hvis zinken er ubehandlet, vil den patinere i løbet af nogle få år. Det vil nogle finde positivt. Andre vil måske vælge en lakeret zink, som ikke patinere, og her kan man vælge mellem flere farver. Zink bruges både til hele tagflader, til skotrender og inddækning af kviste.

Kobber er også et smukt materiale til tagdækning. Samtidig er det særdeles holdbart. Når kobberet sættes op, er det rødt. Senere får det en mere brunlig farve og efter en årrække vil det patiner til den kendte grønne farve.

For både zink og kobber gælder den vigtige egenskab, at materialets fleksibilitet er stor. De er derfor velegnede til opgaver, hvor der er behov for særlig formgivning.

Hvis du har planer om at få lagt et tag i skifer, kan du vælge mellem to typer: Naturskifer og den kunstige skifer, som er lavet af fibercement. Der er stor forskel på de to typer med hensyn til både pris og holdbarhed. Naturskifer holder i mindst 100 år, mens garantien på den kunstige skifer kun gælder i omkring 15 år.

Et samlet projekt for tagarbejdet indebærer sædvanligvis andet håndværk end almindeligt VVS-arbejde. Det er derfor nødvendigt, at du finder en VVS’er der samarbejder med mange andre håndværkere, og som sørger for, at alle opgaver udføres af kvalificerede professionelle fagfolk.

 

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
Tlf.: 70 87 43 04