Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

fysioterapi

Hvad er fysioterapi Gentofte? Fysioterapi er en form for behandling, der anvendes, hvis du er kommet ud for en skade eller der er en anden faktor, der er med til at begrænse din bevægelighed. Folk der enten er syge, sårede eller handikappede, som har diverse motoriske udfordringer, kan ofte med fordel tage forbi en fysioterapeut for at få behandlet det, som er emd til at holde dem tilbage og begrænse dem i deres hverdag. Med denne form for behandling, kan mange ting enten hjælpes til at hele hurtigere og bedre, det kan bruges præventivt, og det kan bruges til at minimere risikoen for, at der opstår et uheld næste gang, der vil forhindre dig i at nyde livet fuldt ud.

Det er ikke en ting, der kun bør bruges af visse former for mennesker. Er du sportsstjerne eller ej, så kan du godt drage nytte af en tur forbi en fysioterapeut. Vi har alle sammen en hverdag, der slider på kroppen i mere eller mindre form, og med et besøg hos en fysioterapeut, kan du få at vide, hvordan du enten slipper af med en skade, eller du kan få nogle gode tips til øvelser, der vil være med til at holde dig fleksibel i længere tid.

Fysioterapeuten har en hollistisk fremgangsmåde, der betyder, at hele kroppens velvære tages i betragtning. På den måde får du mest muligt ud af livet.

Hvem står for at udføre denne behandling? En fysioterapeut er selvfølgelig en person, der har måttet igennem en masse års uddannelse for at få lov til at stå, hvor han står idag. Det er en person, der formentlig har set en skade, der ligner den, du selv går rundt med.

Hvad er det for nogle former for ting, der kan behandles på denne måde? Har du problemer med forstuvninger eller forstrækninger, skal du måske forbi en fysioterapeut for at få dette behandlet. Hvis det er en ting, der gentager sig gang på gang, kan det være, der er noget mere underliggende, du har brug for at få tjekket op på. Er du lige blevet opereret, og er din arm eller fod nu lagt i gips? Hvis du ikke bruger musklerne, vil de naturligvis svækkes, og det betyder altså, at din arm kan føles utroligt svag, når du er færdig med at have gips på. Du får taget gipsen af, og du kan tydeligt mærke, at den ene arm er markant stærkere end den anden.

Du får en stribe forskellige øvelser, du kan gøre brug af derhjemme, der vil være med til at holde din krop ved lige. Udfører du disse, vil du være sikker på at kroppen får den form for øvelser, den skal bruge.

Schultz-Petersen Fysioterapi
Lyngbyvej 317
2820 Gentofte
Tlf: 61 45 80 07