Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Catering i Odense – det kan betale sig

Når der skal holdes et arrangement, er der mange mennesker, som undgår at benytte sig af et professionelt cateringfirma. Hovedårsagen er at de forventer, at det både er besværligt og dyrt at hyre en cater til at stå for maden. Dette behøver dog langt fra at være tilfældet. Stiller du cateren de rigtige spørgsmål fra start af, kan du nemt skille “skidt fra kanel” og ende ud med en god cater, som stiller garanti for Odenses bedste catering service. Har du disse spørgsmål i bagtankerne, når jagten på den perfekte cater går ind, og vil du med garanti øge chancerne for at finde et cateringfirma, som lever op til dine forventninger.

Spørg om referencer

Det er naturligvis afgørende af den kok, som skal lave maden til dit event er troværdig og til at stole på. Det nytter eksempelvis ikke noget, hvis maden ikke bliver lavet i tide.  Ingen vært eller værtinden ønsker, at deres gæster skal sidde med rumlende maver, og vente i evigheder på at deres mad kommer. Bed derfor det pågældende firma om referencer – noget som en god og stolt cater med glæde burde give videre til kunderne.

 

catering - mad ud af huset

 

Hvor har kokken tidligere arbejdet?

Mange kokke, som arbejder for cateringfirmaer, har tidligere arbejdet for store og anerkendte restauranter. For disse er cateringbranchen en vej væk fra dårlig løn og lange og uholdbare arbejdstider. Kokkens tidligere arbejde kan på den måde fortælle meget om, hvad man kan forvente at hans arbejde.

Hvilke slags arrangement holder du?

Det vil være en rigtig god idé at overveje, hvilke særlige behov du har, inden du  vælger hvilken virksomhed, der skal stå for maden til dit arrangement. Alt efter hvilket type arrangement du holder, vil du nemlig have meget forskellige behov, og du skal derfor finde en cater, som kan levere lige netop det, som du leder efter. I Odense findes der heldigviss en masse carteringfirmaer, der er specialiseret inden for eksempelvis bryllupper, firmaarrangement, receptioner osv. Vælger du en af disse, vil du derfor være sikker på, at de kan opfylde alle dine behov.

Historien bag catering

Selvom denne artikel har handlet om catere i Odense, skal det pointeres, at der naturligvis også er rig mulighed for at finde dygtige kokke i resten Danmark, som eksempelvis tilbyder catering af høj kvalitet til Århus, København, Mols, Aalborg og alle de omkringliggende småbyer.

Selve faget Catering har en lang historie bag sig og så allerede dagen lys tilbage i  1778 i USA. Er du interesseret i at læse mere om historien bag catering, kan du læse mere på denne side om catering.

 

Vi ønsker jer alt muligt held og lykke med jagten efter den perfekte cater.

Madbutler
Skudehavnsvej 3
2150 Nordhavn
Tlf.: 89 88 38 69