Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/verdensbedste.dk/samsunggalaxys/wp-includes/nav-menu.php on line 601

Australsk vin

Et glas australsk vin er noget, man kan drikke til mange forskellige lejligheder, og så er det noget, der har en masse af den dejlige smag, som vi alle efterspørger. En ting, der er vigtigt for australske vinproducenter er at bevare de gamle traditioner, men stadig tænke innovativt således, at produktet bliver forbedret med tiden. Dette er en kombination, der er med til at give vinen den særprægede smag, som så mange holder af.

Australien er, som du ved, et meget stort land, og dets størrelse spiller en vigtig rolle i forbindelse med vinproduktionen, da det betyder klimaet kan variere så meget på tværs af de forskellige områder. De er både klimaer, men også jorden, der afhænger af, hvor i landet man befinder sig. Hvis du sammenligner Danmarks størrelse med Australien, bliver det pludselig overskueligt, hvordan det kan lade sig gøre at have disse mange forskellige klimaer. Resultatet vil være et stort udvalg af forskellige typer af vine, der alle har en eller anden form for regionalt præg, de bærer.

Producenterne forsøger ikke at kopiere vine fra andre lande, men de er på samme tid heller ikke underlagt de regler og begrænsninger, som det var tilfældet, hvis man går nogle hundrede år tilbage i tiden. Målet er innovation og forbedring, og det er noget som de er blevet gode til at producere, hvilket betyder der er efterhånden er skabt et godt produkt, der kan konkurrere imod konkurrenterne fra diverse andre store vinproducerende lande. Hvis du forsøger at læse etiketerne, der sidder udenpå flasken vil du hurtigt konstatere, at det er blevet meget lettere, end det tidligere var tilfældet. Alle de nødvendige oplysninger vil være til at finde uden på flasken, så du reelt set ved, hvad det er, du sidder og hælder i dig. I gamle dage kunne det godt være svært at matche etikettens beskrivelse med, hvad der var i flasken.
Australien vil af mange blive beskrevet som et eksotisk land, men der vil alligevel være mange forskellige klimaer på tværs af landet, det er faktisk det 6. største, hvis man måler i forhold til areal. Mens Danmark har et areal på ca 43 tusinde kvadratkilometer, så er det omtalte land i denne artikel ca 180 gange større.

Når du skal ud og vælge vin er det vigtigt, at du har en eller anden ide om, hvad du søger for ellers kan det godt blive meget uoverskueligt. Du skal derfor have sat dig grundigt ind i tingene inden du bestemmer dig, ellers har du den mulighed, at du kan tage forbi Smalle Vine på Frederiksberg, hvor du vil blive hjulpet til at træffe et godt valg.
Smalle Vine
Smallegade 22
2000 Frederiksberg
Telefon: 22876025

australsk Back Label Shiraz